This Page

has been moved to new address

Melayan Karenah Anak

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Melayan Karenah Anak

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

12 July, 2011

Melayan Karenah Anak

Tidak ada banyak yang dapat aku buat hari ni. Dua hari off day.. yeaaahhoo!! Berehat bersama my ilham. Hmmm.. pagi-pagi mummy nak gi keje dia dah bangun...

Dah bangun tidur, terus nak masuk walker.. hahahaaaa.. ke sana kemari ke sana ke mari laaa.. makin ligat kaki ilham. Merangkak pun tak, dia skip merangkak nih.. dah nak masuk lapan bulan.

Bila time makan, dia main-main pulak. Geleng-geleng kepala.. habis kena baju, walker dan tangan. Abis tu di cepuknya bekas makan CERELAC nya.. hehehe.. comot nyaaaa!!

Daddy nak basuh pinggan pun my ilham ikut.. nak tolong sama katanya.. suka sangat dengan peti ais.. heheehe. macam ni laa ilham yang nak masuk 8 bulan ni. Esok ada appointment dekat Klinik.

Labels: , , , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home