This Page

has been moved to new address

Pertama Kali dapat Cek ChurpChurp!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pertama Kali dapat Cek ChurpChurp!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

02 July, 2011

Pertama Kali dapat Cek ChurpChurp!

Akhirnya, yang ditunggu-tunggu sudah sampai jua. Setelah sebulan cashout, maka cek dari churpchurp telah tiba buat kali pertama.



Masa join churpchurp dulu, rasa macam tak yakin kerana earning churpchurp macam lambat sikit naik. Namun, setelah mengkaji dan melakukan sedikit "eksperimen", nyata ia bukan lagi mustahil untuk kita dapat. Ditambah dengan earning dari grapevine, kempen dan assignment, maka earning churpchurp kini kembali bernafas.

Akhir bulan lepas dah cashout dan sekarang lagi 50% untuk cashout. Hope hujung bulan ni leh cashout lagi. Leh tambah duit raya aku. hehhehee

Aku sekarang tengah mengkaji trafik dari  -  BLOGGER X.

dan aku baru dapat BE dari >>HOTLINK<<

Labels: , ,

10 Comments:

Blogger relevan said...

Bajet minum tea lepas nih hehe!

Saturday, July 02, 2011 8:07:00 AM  
Blogger Taufan Bin Ribut said...

best lah dapat duit..leh belanje aku kebab mak nona ni..^_^


Entri terkini : entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Ebtri sebelum : Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

Saturday, July 02, 2011 8:24:00 AM  
Anonymous Bro Framestone said...

bro cadang bulan lepas nak cash out lagi.. tapi parah... kampen xbanyak...

so tersangkut lagi beberapa belas je T-T

Saturday, July 02, 2011 8:28:00 AM  
Blogger mazeermohamad said...

wowowowowowow! nasi lemak 1, teh O ais limau 1, hehehehe! :'P tahniah bro! kalo kita rajin usaha, mesti dapat kan! :'P

Saturday, July 02, 2011 8:35:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

wah,banyaknya.huhu

Saturday, July 02, 2011 9:14:00 AM  
Blogger Noriz said...

fuyoh...untung jadi blogger glamer ni kan...
blog picisan cam sya ni masuk angin kuar asap la...huhuuu

Saturday, July 02, 2011 9:49:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

tahniah bro

Saturday, July 02, 2011 12:39:00 PM  
Anonymous Noridah said...

Tahniah, hope saya pun akan dapat check bulan depan.

#sila betulkan link blogger X tu

Saturday, July 02, 2011 4:13:00 PM  
Blogger SyUhAdA said...

wah..besnye..thniah bro..

Sunday, July 03, 2011 3:13:00 AM  
Blogger farhan said...

mcm mana cara nak churp2 tu naik earning..

Sunday, July 03, 2011 4:33:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home