This Page

has been moved to new address

Dapat hadiah Samsung Galaxy!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Dapat hadiah Samsung Galaxy!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

12 July, 2011

Dapat hadiah Samsung Galaxy!

Malam semalam my Sha ajak ke Alamanda untuk makan malam. Aku pun ok je laa sebab orang dah ajak kan. My adik ipar blanje kepsi. Oooppss.. Aku mkn kepsi lagi. Hehehe. Lepas tu my sha ajak gi kedai hp. Ingatkan dia nak tukar casing ke.. Rupa2nya nak hadiahkan aku hp. Yahoooo!!!

Gambar 5MP di tengah gelap gelita!
Yahoooo..!! yabebeda beduuuu.. Punya laaa lama aku nak menaip untuk blogpost nih.. hahahaa.. Dan gambar ni pulak terpaksa aku upload dari lappy.. Lum belajor lagi post entry bergambar dari hp.. hehehe.. korang ajor ler.. ke mmg tak boleh.. hahahaa..


Orait, aku off day lagi dua hari nih.. bestnyaaaaa... Jangan lupa komen tau!! Aku nak terjah semuaaaa.. muaahahahahaa... Ape pendapat korang tentang SAMSUNG GALAXY ACE nih.. tak laaa sehebat SAMSUNG GALAXY S II, CORBY II pun ada.

p/s: entry 80% dari smartphone SAMSUNG GALAXY ACE.. gambar upload dari laptop.. :)

Labels: , , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home