This Page

has been moved to new address

Kereta Meragam | Nak Beli Kereta Baru?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kereta Meragam | Nak Beli Kereta Baru?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 July, 2011

Kereta Meragam | Nak Beli Kereta Baru?

Hadooiii... kereta buruk ni meragam pulak. Motor kipas untuk aircond dah burnt. Power window punya suis rosak dan suis lampu high beam dengan wiper rosak. Adoooii.. ni mesti ada kena mengena dengan wiring nih.

Inilah motor kipas aircond yang rosak

Kena ganti baru laaa.. aircond tak sejuk

Suis power window ni tukar sendiri je

Stereng lak jammed tak leh nak bukak. Kena gi kedai tayar suh bukak

Bende alah ni pun rosak dan jammed

Dah diganti baru.
Hmmmmm... melayang lagi $$$$$. Adooooiiii.. belum gaji lagi. Bulan depan puasa. marilah sama-sama kita berpuasa nanti yea. Kete aku ni dah aku pakai 8 tahun dah.

Boleh tak aku usha KERETA BARU MANTAP NIH?

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home