This Page

has been moved to new address

Internet Laju | Antara Streamyx dan Unifi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Internet Laju | Antara Streamyx dan Unifi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

22 July, 2011

Internet Laju | Antara Streamyx dan Unifi

Yeaaahhh.. kali ini kita akan melihat betapa pentingnya internet dalam kehidupan kita. Kehidupan seorang blogger yang memerlukan internet. Dimana saja anda berada. Kalau boleh, sentiasa nak ada internet kan? kan? Sekarang, di antara streamyx dan unifi, inilah perbezaannya...

Pertanyaan dari Blogger
 Dan Jawapannya ialah...




Contact centre unifi pun adalah berlainan dari streamyx. Kalu streamyx, korang leh call 100 atau 1-300-888-123 untuk aduan. Nombor aduan untuk unifi pulak adalah seperti di atas.

Pilihan pakej UNIFI
Pilihan pakej STREAMYX
Haaaaa.... nanti aku terangkan lagi.. ni aku bagitau basic aje.. perbezaan antara unifi dan streamyx. Sebab lepas ni insyaAllah aku akan transfer cari contact centre streamyx ke contact centre unifi... whoaaaaaa.... kena training pasal NOVA system katanya.. nak baca balik Tapology of Streamyx... yeaaaaahhhh

Internet laju, baru best berblogging kan???

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home