This Page

has been moved to new address

Amaran kepada NUFFNANG!!! | Selepas Sebulan Tidak Diendahkan

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Amaran kepada NUFFNANG!!! | Selepas Sebulan Tidak Diendahkan

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 July, 2011

Amaran kepada NUFFNANG!!! | Selepas Sebulan Tidak Diendahkan

Sekarang korang tak dapat nak access nuffnang kan? Nak check trafik, nak check earning, semua tak dapat.. Ape cer? Nuffnang?? Dimana tahap sekuriti anda? Pelepasan database oleh GaySec menunjukkan tahap sekuriti tak selamat lagi. Adoooiiii...

Genap sebulan lepas (23 Jun 2011), kid ada buat entry pasal Amaran kepada NUFFNANG!!!.. Hmmm.. tak pasti lah, diorang ada ambik kisah. Tetapi sekarang kena ambik kisah laaa.

Aku sempat menyelinap masuk ke dalam akaun nuffnang awal pagi tadi dan sempat jugak screenshot. Cer tengok.. cer tengok.. 

Keyword tak boleh blah.. hahahaaa.. semua nak hack dan nak tau pasal database nuffnang aje. Dan beberapa ketika, nuffnang DOWN! Hmmmm....


Genap sebulan sebelum ni aku dah buat entry. AMARAN kepada NUFFNANG tu.. dan hari ini database nuffnang betul-betul dapat hack. Pihak pengurusan nuffnang jangan saman aku eh.. Bukan aku buat tau.. itu GaySec yang bikin.. Aku "hack" yang lain aje pasal nuffnang nih...


Masa ambik tiket Transformers 3 dulu, kid ada pesan kat Tara, supaya cakap kat bebudak IT untuk tingkatkan sekuriti akaun nuffnang. Hope dah sampai kan laaaa.. Suruh tukar password.. suruh update.. Sebab memang ada orang cari benda pasal HACK NUFFNANG. Bila kid check, hmmmmm.. tak tukar password lagi..
Apa macam Nuffnang? Tukar laaa password streamyx ni skali. Karang tak pasal-pasal ada masalah sama gak. Korang tak leh login. pastu tak leh access.. Camner kid nak dapat Earning.. nak dapat BE? dan Advert.. hehehee. Ni, kid bagitau sekali lagi supaya nuffnang tukar password streamyx yea.. kalo tak tau, meh kid ajarkan. No problem nuffnang!! (ayat bodek BE dan advert.. kekekeek)
Okay nuffnang, Kid bukannya marah. Dan kid bukannya hack nuffnang yea. Cuma biasalaaa Grey Hat GaySec ni memang lebih advance sikit pasal hackers ni. yea tak? ekekekeee. Rasanya churpchurp ok tak? macam kena gak aje.. Sama laa tu..

Kalau nak test leh dapat iklan churpchurp, korang try klik iklan churpchurp baru KAT SINI.

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home