This Page

has been moved to new address

BE Nuffnang ke11 tahun 2011

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: BE Nuffnang ke11 tahun 2011

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

02 July, 2011

BE Nuffnang ke11 tahun 2011

Minggu lepas, earning nuffnang dah jadi KOSONG balik. jadi laaa dapat cashout sikit untuk kali kedua. Dan baru tadi satu BE dah metered dan selepas tu Nuffnang bermurah hari untuk gantikannya dengan satu BE baru!! Menjadikan 11 BE dah aku dapat dari nuffnang nih.


Earning dah start dari KOSONG balik, maka kena tunggu sebulan laa nak tengok hasilnya boleh cashout atau tidak. hehehehee.. Yang penting, last week, aku dah update bio survey kat akaun nuffnang.
Korang jangan lupa tau tips ni.. Check it out!!

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home