This Page

has been moved to new address

Siapa Ada Lagi Bantal Busuk??!! | Baik Mengaku. Hahahaha

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Siapa Ada Lagi Bantal Busuk??!! | Baik Mengaku. Hahahaha

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

14 June, 2011

Siapa Ada Lagi Bantal Busuk??!! | Baik Mengaku. Hahahaha

Masa kecil-kecil dulu, korang pernah ada bantal busuk tak? Tak kira laa panggil bantal bucuk ke, bantal busyuk ke.. yang penting, bantal yang diusung ke sana dan ke mari dan diperlukan bila tidur terutamanya. hehehee.

Ni bantal bucuk my ilham. Memang selalu laa peluk bantal ni bila nak tidur. Bantal ni, ada seorang jiran kat kampung wife buatkan untuk ilham selepas dia lahir. Che Enab kasi laaa.. hehehe.. tq Che Enab! :)



Dengan kelembutan dan kesejukan bantal yang dijahit khas dan isinya dari kekabu, sudah tentu seperti memberi keselesaan kepada kita dan terutamanya si kecil. Haa... tengok tu, menyusu pun nak kena bantal busyuk. hahahhaa


 
Haaa.. tengok tu, mata pejam sambil menyusu, tangan tetap genggam kemas pegang bantak busyuk my ilham. Alahai anak daddy.. hahaha. Kalau tak silap MY BROTHER HAZMAN pun ada bantal busyuk masa kecik-kecik kan? hehehehe

 
Amacam? Siapa ada lagi bantal busuk? baik mengaku. hahahahaa... Yang ada anak tu, mesti ada pengalaman bantal busuk anak gak kan? Dah besar nanti kasi sorok bantal tu.. hahahaha.. ABANG JEJAI, ABANG IMAN, KAK INA KL, SHARINGINFOZ , MAT JOE dan juga blogger lain yang telah mempunyai anak, mesti ada pengalaman kan? yang bujang pun sama.. dulu mesti ada bantal bucuk punya. hehehe

Labels: , , ,

9 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

alamak kan citer kantoi plak,bantal bucuk ni ha,wan tgh pegang ni.memang usung sampai ke universiti.haha.bantal bucuk ni org x gemar basuh taw.x pe bucuk dan berpeta pon,itu yg syok.hehe

Tuesday, June 14, 2011 8:49:00 AM  
Blogger JAI said...

Hahaha..ko ni..Sensitif tuhh..aku takde Eyriqazz ada 2 satu dia punya satu lagi wife dia punya. Nie dengar citer dia nak buat untuk alisya pulak..wakakakaka

Tuesday, June 14, 2011 9:29:00 AM  
Anonymous Mariam said...

Hahahaha... memang kelakar bl tgk baby pegang bntal busuk. tp kalau bdk kecik comellah.. kalau yg dh besar pn ade bantal busuk mmg peliklah... mmg knal dgn penyimpan bntal busuk ni, xkan basuh bantal tu... uish......

Tuesday, June 14, 2011 9:43:00 AM  
Blogger kak ina kl said...

alhamdulliah semua anak tak ada bantal busuk. Senang sikitkan..kalau ada bantal busuk sampai besar malu rasanya.

Harga dalam lingkungan RM700-800, tapi nak lebih detail kamu contact ajer dr grill tu ek. Nak buat kenduri Ilham ker?

Tuesday, June 14, 2011 10:48:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Uiikk... ANAK SULUNG maner ade bantal busuk tau !!! ekekekeke

Tuesday, June 14, 2011 11:28:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

tak perasan pula yang my kids ada banyal busuk....

Tuesday, June 14, 2011 11:41:00 AM  
Blogger Sumijelly said...

hahaha......sebaik tak pernah ajar anak2 bergantung ngan bantal..kahkahkah...

maka jawapannya TAK ADA!!

baik ibu dan baik anak nya...hahaha


Sumijelly.com

Tuesday, June 14, 2011 11:54:00 AM  
Blogger shida said...

anak saya 5 tahun masih lagi tak boleh lekang dari bantal busuk dan puting... bantal tu dah sampai tak nampak rupa bantal... nampak mcm kain tebal je...

Tuesday, June 14, 2011 12:35:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

hallamakk!errkk..nak ngaku ke idok..tapi tu laa..aku mmg tak de bantal busOk...kakak aku ada la kOt..^^'

Tuesday, June 14, 2011 3:25:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home