This Page

has been moved to new address

Dapat Grapevine | Earning ChurpChurp Naik Lagi!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Dapat Grapevine | Earning ChurpChurp Naik Lagi!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

18 June, 2011

Dapat Grapevine | Earning ChurpChurp Naik Lagi!!

Sungguh penat hari ini. melayan keletah my ilham yang semakin aktif. Rasanya tak sabar nak membesar kut. Hehehee.. Bila menjenguk earning nuffnang dan churpchurp, aku tengok terdapat sesuatu. yea.. Grapevine!!

Haaaa.. betul tak?? entah bila dia singgah.. tapi cuma grapevine launch aje laaa... Earning Grapevine pun tak nampak daa sebab iklan grapevine kat blog aku dan blog korang pun tak muncul. Mungkin ada tapi kejap je kut.. huhuhu. Jom tengok earning churpchurp setelah aku cashout akhir bulan lepas.

Tadaaaaaaa..!!!
RM20 henggt untuk 17 hari. Jadi laaaa.. yang social seeding tu lamanya rasa. ngeh ngeh ngeh. hope dapat siapkan social seeding sebelum akhir bulan ini. :)

Korang macam mana?
Tangan aku rasa gatal-gatal macam nak dapat hadiah laaa.. (insyaAllah..)
Aku rasa macam nak dapat iPad 2, XPERIA X10, HTC atau >>GAJET TABLET TERBARU!!<<

Doakan aku dapat salah satu dari gajet di atas yea.. ameeen.. ameen.. ameenn..

Labels: , ,

28 Comments:

Anonymous Ronaldmohoni said...

tahniah bro

Saturday, June 18, 2011 12:16:00 AM  
Anonymous UpProfits said...

Bro nk iklan Grapevine gi jenguk blog Hanis Zalikha..nmpk mcm ada iklan grapevine td menari-nari kat situ..

Saturday, June 18, 2011 12:19:00 AM  
Blogger princess ayu said...

whoaaa best2..=)

Saturday, June 18, 2011 12:32:00 AM  
Anonymous sekamar rindu said...

salam..

blog yg hebat....i like..dan folo.

Saturday, June 18, 2011 1:21:00 AM  
Blogger OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

wah... aku x pernah lagi dapat social seeding tu... uhu... yang lain dah pernah...

: kepala KREW pembantu filem PENUNGGU ISTANA tersembol keluar…
: AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

Saturday, June 18, 2011 7:21:00 AM  
Blogger fyna said...

waaaaa.
banyak tue.
jelesnye.
:)

Saturday, June 18, 2011 9:25:00 AM  
Anonymous pyejal said...

syabas! -ala² inspektor sahab berkata²..haha

Saturday, June 18, 2011 10:15:00 AM  
Blogger Noni Safuani said...

Congrates :) My ChurpChurp baru je 20 sen, Nuffnang plak 25 sen..huk..huk..takpe lah..at least ade gak ciput..btw, yup..minat everything koreans so very much..nak g sane je lom ^_^ Happy weekend!

Saturday, June 18, 2011 10:18:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

tangan gatal betullah tu dpt hadiah.huhu

Saturday, June 18, 2011 10:58:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Memang doa sgt2 dapat menang semua tu....then boleh buat kenduri kesyukuran lagi ...keh3x...

Saturday, June 18, 2011 11:41:00 AM  
Blogger miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luck :)

Saturday, June 18, 2011 12:01:00 PM  
Blogger lieynanilaz said...

insyaallah...kalau dah rezeki pasti akan dapat...:)

Saturday, June 18, 2011 12:46:00 PM  
Blogger Ct_hAjAr said...

camner nak dapatkan grapevine tu ek..ari tu skali jer try click grapevine kat blog orang lain. ade la masuk 20sen..tapi camner nk ade kan grapevine kat blog kite..masih kurang faham pasal grapevine..harap dapat memahamkan sy yg kurang faham nie..heheh

Saturday, June 18, 2011 1:27:00 PM  
Anonymous Noridah said...

ada poblem cashout tak churp2 ni?
saya dah tiga kali try cashout(dah penuhi syarat) tapi setiap hujung bulan bila churp2 update database dia mesti semua history cashout yg status pending akan didelete dan amount akan di acumulate dgn jumlah semasa, so button cashout keluar lagi. habis macam tu sampai bila nak dapat check asyik pending dan di acumulate tanpa kebenaran user. dah hantar pertanyaan kat churp2 tapi tak ada jawapan. rugi je M3.00 yg dah dipotong untuk proses cashout. tapi tak diproses pun cashout tu. huhuhu

Saturday, June 18, 2011 5:40:00 PM  
Anonymous akubiomed said...

Wah tanniah Grapevine mengena :-)

Saturday, June 18, 2011 6:07:00 PM  
Anonymous Tungku Moden Ajaib said...

Wah..cam best earning

Saturday, June 18, 2011 10:18:00 PM  
Blogger Amirul Amin said...

macam best jer..

Sunday, June 19, 2011 12:47:00 AM  
Blogger caliph shuriken said...

congratz bro ^^

Sunday, June 19, 2011 2:41:00 AM  
Blogger KiD said...

na: tq tq..

up profits: kejap je kut.. pastu dah ilang.. hehehe

Sunday, June 19, 2011 9:56:00 PM  
Blogger KiD said...

princess ayu: memang best!!

sekamar rindu: salam.. tak laa hebat sangat.. hehehe

Sunday, June 19, 2011 9:56:00 PM  
Blogger KiD said...

orang perlis menulis: tq tq.. social seeding tu dari assignment churp2.. :)

Sunday, June 19, 2011 9:58:00 PM  
Blogger KiD said...

fyna: biasa2 je.. tak laaa byk sgt.. :)

pyejal: syabas juga untuk anda!! hehehee

Sunday, June 19, 2011 9:58:00 PM  
Blogger KiD said...

noni: bila nak gi korea nih? hhehehe

wan: hadiah besar.. nak hadiah bessarrr.. hehehe

Sunday, June 19, 2011 9:59:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: tunggu yang lagi bessaarrrr punya!!

miss lolly: tq for wish!! :)

Sunday, June 19, 2011 10:00:00 PM  
Blogger KiD said...

leynanilaz: insyaAllah...

ct hajar: grapevine tu datang secara tiba2.. :)

Sunday, June 19, 2011 10:01:00 PM  
Blogger KiD said...

noridah: untuk urgent, call terus laaa ke nuffnang..

Sunday, June 19, 2011 10:02:00 PM  
Blogger KiD said...

akubiomed: tqntq.. grapevine campaign aje.. :)

tungku earning nak meletop tuh!! :)

Sunday, June 19, 2011 10:03:00 PM  
Blogger KiD said...

amirul amin: best memang best....

caliph: tq bro!!! :)

Sunday, June 19, 2011 10:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home