This Page

has been moved to new address

Fabulous Friday #1 | ShaKiddo

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Fabulous Friday #1 | ShaKiddo

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

17 June, 2011

Fabulous Friday #1 | ShaKiddo

Hari ni aku Off day lagi. Tinggal seorang dengan my ilham. Penat daddy nak mandikan ilham sensorang.. hehehe

Memang nampak ke arah lefhanded ilham ni..
Esok my ilham genap 7 bulan. Waaaahhh.. dah membesar anak daddy dan mummy nih. Sekarang dia memang suka meniarap dan guling-guling ke kiri dan ke kanan. Suka orang agah-agah dia dan my ilham cuba ajuk balik apa yang kita buat. hehehe..
Ni pesen ape ni? hahaha

Tiap-tiap hari kalau boleh dan tak aku terlupa untuk bisikkan bacaan ayat suci terutamanya Al-Fatihah. Moga besor nanti ilham jadi macam Imam Muda ke.. ameen.. :)

Oh yea.. jumpa AHAD ni di ONE UTAMA jam 1.45pm untuk OREO DADDY DUNK!! Jumpa di sana!!

Labels: , , , , ,

12 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

dah besar dah ilham.yeah,kalau lefthanded sama macam wan la.huhu.

Friday, June 17, 2011 10:15:00 AM  
Blogger muhamad hanif said...

fabulos friday mcmana pulak ?

Friday, June 17, 2011 11:01:00 AM  
Blogger Hazman said...

Hahahaha.....OREO DADDY DUNK yea...btw ilham memang suka sangat letak kaki cenggitu kan....

Friday, June 17, 2011 11:10:00 AM  
Blogger grOundnUt said...

Dah besar dah budak Ilham ni...aku pon half day hari ni..byk perkara perlu di lakukan selain kerja di studio...^^

Friday, June 17, 2011 11:41:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

wah sedar tak sedar dah besar zuriatnya.. tak sabar nak tengok myvitrd junior keluar ni.. hehehe

Friday, June 17, 2011 12:54:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

kid mmg ada ciri2 bapa mithali..sblm tlupa ni nak wish slmt hr bapa kat kid & sume kengkawan yang bgelar bapa.

Friday, June 17, 2011 3:27:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: sungguh pantas berlalunya masa.. huhuhu

Friday, June 17, 2011 9:00:00 PM  
Blogger KiD said...

muhamad hanif: friday, hanya pada hari jumaat.. :)

Friday, June 17, 2011 9:00:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: daddy dunk laaa.. dia memang nak letak kakinya sesuka hati aje.. hehehe

Friday, June 17, 2011 9:01:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: yup... membesar sebagai johan.. hehehe.. ok laa tu bro halfday.

Friday, June 17, 2011 9:01:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: sabar sabar yea.. masanya akan tiba.. :)

Friday, June 17, 2011 9:02:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: heheh.. anak adalah tanggungjawab dan amanah dari Allah yang wajib ditunaikan.. :) tq for wish btw

Friday, June 17, 2011 9:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home