This Page

has been moved to new address

Tron Legacy BEST tapi....

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tron Legacy BEST tapi....

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

16 December, 2010

Tron Legacy BEST tapi....

halo halo halo kopi ke milo
jom follow follow..


haaaa.... Ini ada satu berita dan cerita panas.
Dan sure ada ramai antara nuffnangers kita yang akan tulis pasal nih...
Cerita pasal Preview Screening TRON : LEGACY 

Special thanks tu My Brother sebab mengajak aku untuk tengok wayang nih. dan juga kepada NUFFNANG kerana bagi tiket ni.. yeahoooooo!!

Aku datang dan sampai awal. Maklumlah, dari Menara TM ke Sunway aku ikut NPE je. Malas nak ikut federal highway yang unpredictable traffic flow nya.. Berdesup.. 15 minit dah sampai dah. Haahh... Kul 4.45pm. Aku nak buat ape? kekeekee.. Screening kul 8.45pm. Abang aku lak baru naik tren.


Ni laa iklan untuk TRON : LEGACY kat TGV Sunway Pyramid. Kalau ada motor betul, aku dah naik dah.. hahahaha


Batch Button Nuffnang. I looikkee...!!! hahhaaaa
 
Tiket Preview Screening TRON : LEGACY di TGV Sunway Pyramid
Kami yang pertama beratur kat meja daftar Nuffnang. Ingat ada hadiah khas ke untuk yang daftar awal.. ekekeeke.. So, sebelum tu, aku dan abang aku mencekik dulu kat KFC. Aku ambik Burger yang baru tu ntah ape nama dia dan Krushers. Campuran Lemon dan daun Pudina rasanya.. perrghhh... 


Lepas tu, baru termenyesal sebab baru perasan ada SUBWAY kat Sunway Pyramid tuh.. hohoho.. Lain kali je laaa gamaknya..



Okay, setelah aku tengok Preview Screening citer TRON : LEGACY ni, Aku leh kasi 3.5 bintang dari 5 bintang. 2 Jam 5 minit terasa kejap laaa pulak. Ini bermaksud, aku yang agak mengantuk baru balik keje concentrate dengan jalan ceritanya. Wow!! Mesti best kalau tengok versi 3D. Cerita pasal anaknya yang mencari ayahnya di dalam satu dunia program yang lain. 


Dengan motornya.. dengan kapal terbangnya.. semuanya grafik yang memuaskan. Cuma aksi berlawan tu patut lebih gempak sikit. (curik sikit pandangan abang aku.. ahhahaa)


So, konklusinya TRON : LEGACY best tapi...
Semua mobile phone, PDA, laptop dan semua gajet audio/ video device tidak dibenarkan masuk ke dalam panggung wayang. Dan rules ini menyebabkan kesesakan ketika tamatnya cerita dan orang berpusu-pusu nak dapatkan barang semula dari kaunter khas. Tamatnya cerita ini bersamaan dengan Hall lain jugak.


p/s: diorang siap pakai scanner khas lagi untuk scan body. (tapi, kalau nak lepas, boleh je.. ada caranya.. ekekeke)


Orait, kalau korang nak tengok.. Boleh laaaa.. tak laaa rugi pun. Macam ada sambungan je citer TRON nih.. so, check it out.



Thanks to My Brother : hazmanfadzil.com

Labels: , , ,

23 Comments:

Blogger AmalMaple said...

haha , kenapa pulak tak boleh bwk gajet lak ? panggung lain blh jek pon , kerek jekk , hehe ;)))

Thursday, December 16, 2010 1:43:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

nt gaji ak gi tgk...
huhuhu

Thursday, December 16, 2010 1:52:00 AM  
Blogger :: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

awat nak kena scan bagai?

Thursday, December 16, 2010 1:53:00 AM  
Blogger KiD said...

amal: entah.. kid siap hantar balik laptop kat kereta.. rules taknak kasi pirate laaa tu

Thursday, December 16, 2010 2:17:00 AM  
Blogger KiD said...

tukang merepak: bek ko blanje aku tgk citer lain.. hahaahaa.. sbb aku dah tgk.. kekekee

Thursday, December 16, 2010 2:18:00 AM  
Blogger KiD said...

Mikhaeyl: macam masuk parlimen lak.. hahaha.. diorang siap bawak scanner tu.. 2 jam takde henpon wooo... ciss cisss...

Thursday, December 16, 2010 2:19:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whooaa... cepat betul update yea... anyway thanks for gambar CANDID tue..... hehehehe...

Thursday, December 16, 2010 6:33:00 AM  
Blogger immukmin said...

syiook.woo...tapi sayang immukmin tak minat tgok wayang...hohhoh..entah...rase mcm serabuk kepala jebile masuk panggung..so..suke layan movie..kat laptop..je..kalu org cakap..dah tgok cite nih..dah tgok cite tuh...immukmin...senyum dan geleng kepala..hahahah....tapi akan tgok..selepas ada cite tuh kat..kedai2 cd..hak3!!!..btw perkongsian yg berguna..untuk ..manusia yg tak suke masuk panggung mcm immukmin..hohohho

Thursday, December 16, 2010 7:36:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: and tq sebab ajak... heheehehe

Thursday, December 16, 2010 7:54:00 AM  
Blogger KiD said...

immukmin: okay laaa tu tgk cd.. mana2 yang selesa. hehehe.. jom tgk movie!!

Thursday, December 16, 2010 7:59:00 AM  
Blogger Suara Kalbu said...

Syoknya tengok wayang. Tapi siap scan bagai tu memang takleh tahan

Thursday, December 16, 2010 8:20:00 AM  
Blogger FareedSairi said...

huhuhu...sedih. den sampai2 kaunter nuff da tutup.balik dalam kesedihan...

Thursday, December 16, 2010 9:46:00 AM  
Blogger Awang Hafiz said...

bestnya dapat tgk tron free.:)

Thursday, December 16, 2010 10:46:00 AM  
Blogger Aefa Aerisya said...

huaa.. ni yan tak sabar nak tgk ni. huhu

Thursday, December 16, 2010 11:12:00 AM  
Blogger mamawana said...

Hu3...takdak sapa nak ajak mama nengok wayang....Nuff pun pandang mama sebelah mata ajer. Tapi semlm anak2 tarik tgn mama gi tengok Hantu Mak Limah Balik Rumah...hehe...kelakar citer tu. Permisi. jgn marah...

Thursday, December 16, 2010 12:35:00 PM  
Blogger saya said...

dah memang dah agak dah filim tron memang best punya. haha...

Thursday, December 16, 2010 12:39:00 PM  
Blogger KiD said...

suara Kalbu: memang scan bagai.. security katanya.. hehehe

Thursday, December 16, 2010 1:19:00 PM  
Blogger KiD said...

Fareed: sampai kul braper? kaunter bukak 7.45pm

Thursday, December 16, 2010 1:20:00 PM  
Blogger KiD said...

Awang: gi laaa tgk gak... :)

Thursday, December 16, 2010 1:20:00 PM  
Blogger KiD said...

aefa: cepat laaa tengok..!! :)

Thursday, December 16, 2010 1:21:00 PM  
Blogger KiD said...

mamawana: asal tgk wayang.. jadik laaa... mak limah pun best gak orang kata.. :)

Thursday, December 16, 2010 1:24:00 PM  
Blogger Kancilbiru said...

laaaa hazman tu abg ko ke..

Thursday, December 16, 2010 1:53:00 PM  
Blogger KiD said...

PUAN KANCIL BIRU: yea.. beliau adalah abang kandungku.. ngeh3

Thursday, December 16, 2010 10:26:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home