This Page

has been moved to new address

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 December, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Amboi amboi amboi...

kemain happy yea bro eyriqazz kita tu. Mood tengah happy dia kasi kita contest lak tu. Wow!! hadiah2 best!!! Aku nak cuba try test ni. My 1st contest. Eyriqazz kata untung sabut timbul. hehehe.. Maklumlah, bulan 12 merupakan bulan besday aku.. dan juga bulan ulangtahun perkahwinan aku. So, kalaulah dapat vaucher nih. Memang happy laaa.. Harap leh dapat celebrate laa gak walau tahun depan coz wife tengah berpantang.. huhuhuu



Korang kena pegi SINI dan join laa ramai2..
kalo tak leh gak, gi copy paste terus kat :
http://www.eyriqazz.com/2010/12/giveaway-haven-restaurant-cash-voucher.html

Aku nak Tag


EBAD
MARD
MANN
HANIE
ASRI

Haaaa... yang lain takkan tengok je..??!!!

Labels: , ,

10 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

Tue... baru baca gak post tue....sama2 la kita cuba.... tapi kalau ade rezeki kita plan family kat sana yea...

Wednesday, December 08, 2010 8:37:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

hoo...
bgs btl la eyriqazz nie..
huhuhuhu

Wednesday, December 08, 2010 8:44:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: jom laa try.. mana laaa tau kan...

Wednesday, December 08, 2010 9:00:00 AM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: ko taknak cuba ke..? adiah menarik gak tu...

Wednesday, December 08, 2010 9:00:00 AM  
Blogger AngahSayang2314 said...

singgah sini & 4llow uuu

Wednesday, December 08, 2010 9:09:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

tu r...
ak da tgk...
not bad..
huhuhu

Wednesday, December 08, 2010 9:16:00 AM  
Blogger Eyriqazz said...

Salam bro,

thanks join..bro contestant ke 6...so dpt 5 gto pointz..anyway,eden tgh propose kat haven restaurant juga utk more sponsors..kalau diterima,eden tambahkan...if not, eden tambahkan hadiah lainla sekali ..tgk kepada sambutan dulu...hik3...

Wednesday, December 08, 2010 10:04:00 AM  
Blogger KiD said...

angah : tq. follow laaa contest ni skali

asri : haaaa.. ko takmo join ke.. kasi meriah sket

Wednesday, December 08, 2010 10:26:00 AM  
Blogger KiD said...

eyriqazz : waaaaaahhh... nasib publish awal sket.. tq. tq.. haven restaurant tu mesti sponsor nyer kalo dengar nama eyriqazz.. waaaaaahhh. tambah tambah laaaa.. moga bertambah rezeki tuan tanah... :)

Wednesday, December 08, 2010 10:28:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kid Hana dah pg makan Kat Haven Restaurant look Out Point tu.. Dinner Skolah Hubby...Scenery Dia mmg..Menakjubkan...tp makanan..mengecewakan....kalau nak g situ gak cuba try any other restaurant...byk lg restaurant lain kat situ..tp Hana x berani jamin la yg restaurant lain tu better or worse than The Haven...sbb hana sendiri pun belum penah cuba....By the way...Kalau nak pg situ parking kat bawah cuma RM3.50..kalau nak bw keta naik atas jusst add another RM2...Then U can Choose any Restaurant yang berkenan...

Wednesday, December 08, 2010 12:27:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home