This Page

has been moved to new address

Yess!!! Aku Dapat Jumpa dengan Woods

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Yess!!! Aku Dapat Jumpa dengan Woods

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 December, 2010

Yess!!! Aku Dapat Jumpa dengan Woods

halo halo halo kopi ke milo..
jom follow follow...

Lega hatiku... bila dah jumpa Woods..
Bukan nak main golf..
Tapi nak dapat hadiah... hehehee

Korang dah jumpa ke belum?
kalau belum... pegi laaa kat WOODS


Bukan Tiger Woods daaaa.. WOODS'



Promo ni sampai hujung bulan januari 2011.. so, ada sebulan lebih lagi.. contest pakai SMS jer.. jawab satu soalan. untung sabut timbul

Hadiah- hadiah menanti pemenang.. Nak jugak!!!
Haaaa.... Kalau sambil main golf tu pun boleh join Peraduan Lega Bersama Woods nih.. Contest Woods berbaloi baloi.. hehhehee.. Cubalah!!!

Labels: , , , ,

9 Comments:

Blogger tukang merepek said...

ceh...
ak mati2 ingatkn tiger wood...
tertipu rupanya ak...
:'(

Tuesday, December 07, 2010 2:39:00 PM  
Blogger Nazirul said...

mustahil woods dtg malaysia.haha

Tuesday, December 07, 2010 2:40:00 PM  
Blogger amira said...

sumpah aku nak sekeh hang ..haha. tak aaa

Tuesday, December 07, 2010 2:47:00 PM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: aku kan jumpa WOODS' jer.. hehehee

Nazirul: tak mustahil kalo kid keluar Malaysia.. hehehe

Tuesday, December 07, 2010 2:48:00 PM  
Blogger tukang merepek said...

first expectation ak tiger wood sbb gmbr dy kn mule2 tu...
ak dlm ati da xpuas ati sbb cmne ko leh jpe dy lak an...
kakakakakakaka
skali nan hadoooo...
hahaha

Tuesday, December 07, 2010 2:58:00 PM  
Blogger KiD said...

amira: heheehe.. jgn laa sekeh aku.. pi sekeh tiger woods tu.. :p

Tuesday, December 07, 2010 3:17:00 PM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: aku kan femes ames.. wakakkaaa

Tuesday, December 07, 2010 3:45:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hurmmm... patutnya diorang buat contest buat blog & win baru besh.... tak pun kasik sampel percuma kepada customer

Tuesday, December 07, 2010 5:12:00 PM  
Blogger KiD said...

oopppss.. lupa, diorang kasi sampel laa yang dapat tau ada peraduan nih.. buat blog pun ok gak.. :)

Tuesday, December 07, 2010 5:22:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home