This Page

has been moved to new address

Kasihnya Ayah Sepenuh Masa

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kasihnya Ayah Sepenuh Masa

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

11 August, 2011

Kasihnya Ayah Sepenuh Masa

Hari ni hari terakhir aku bercuti Annual Leave dan Off Day selama 6 hari. Dan hari ni aku jaga ilham lagi sengsorang. Haaaa.. semalam dah laa dari subuh dia taknak tidur. asyik nak maaiinnnnn aje. ayoyoyo...

Biasa laa budak baru 8 bulan nak membesar. Masuk dalam walker, kasi dia golek-golek dan sekarang ni dia suka tengok kartun dalam channel Astro Disney tu, 613. Sampai aku pun kena tengok sekali. hahahaa.. Sekarang ni ilham suka menggagau atau mencapai apa sahaja bila duduk dalam walker. Cer tengok.. cer tengok...

Ilham: Mujor ni hadiah oghang, kalo idak udoh ku lempor keluor.. hahahaa

Dah penat main, kasi mandi.. susu.. tidor laaa
Ni nak mamam ke, main-main ni nak oii...
Sekarang ilham suka sangat dengan biskut jari nih
Penat juga bila jaga anak sensorang nih. Semua kena cepat. Masa dia tidur ni laa kita nak buat macam-macam. Karang bila dia bangun, memang tak sempat dah kita. hehehee.. Aduhai anak daddy dan mummy.. Dah besor dah yea.. Macam nak tumbuh gigi aje, badan asyik dedor aje. Errmm.. tumbuh gigi dulu ke, nak berjalan dulu ek?

Okaylah, esok dan seterusnya aku keje shif pagi. Phewwww.. penat seyyhhh.. lagi-lagi tengah migrate staff dari streamyx ke unifi dan juga SME. Aku macam remain tempat lama. Okay laaa tu wat masa nih. Petang ni nak berbuka kat Bangi lak. haaaa.. esok lusa laaa entry nyer yea.. hehehehe

I'm a Full Time Dad.. just for you my Prince.. Muhammad Nizarul Ilham

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home