This Page

has been moved to new address

KFC Pockectful dan GCB Mc Donalds

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: KFC Pockectful dan GCB Mc Donalds

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

16 June, 2011

KFC Pockectful dan GCB Mc Donalds

Hari ni dan esok OFF day. Berehat selepas selesai kes SAMAN JPJ, berehat di rumah mak ayah di kajang. Then , petang ambik my wife kat Presint 2 Putrajaya. Hmmm.. nak makan ape yea untuk dinner? Haaaa... jom laa ke alamanda!!


Menarik lak kereta kecik tu. Leh simpan dengan set Transformers aku dalam almari tu.. hehehe Korang dah try tak KFC POCKETFUL ni?

Rasanya masa toasted twister tapi lebih lebar dan isinya nyummylicious laaa.. Eh eh.. ada Mc donalds gak?? haaaaa...

GCB a.k.a. Grilled Chicken Burger Mc Donalds kembali menggegar..!! Lembutnya daging ayam grill ni.. woohoooo!!! Kalau HAZMAN TOKEY WAYANG YANG HENSEM belanja, mesti lagi best. hehehee

Korang dah try?? jangan lupa.. makan jangan tak makan!!

Labels: , , ,

3 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

erk.sedapnya.mahal x?kalau mahal,tak jadilah makan.huhu

Thursday, June 16, 2011 7:28:00 PM  
Blogger Hazman said...

hurmmm......KFC POCKET tu menarik gak.....Tapi better Tokey OREO la blanja taukeh wayang kan....ahaksss

Thursday, June 16, 2011 9:11:00 PM  
Blogger AYuNG said...

td baru pekena big mac besar punya..hehe, lupa pulak dh ada GCB..:)

Thursday, June 16, 2011 9:15:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home